Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sportnap az iskolánkban 2012.

 

 

Sportnap az iskolánkban
 
Iskolánkban 2012.05.29-én megrendezésre került a Sportnap az iskolánkban. Az egész iskola diákja nagyon várta, hiszen 1.-8. osztályig mindenki részt vett benne.
A program közös zenés bemelegítéssel kezdődött, amely nagyon jó hangulatban telt.

sport1.jpg

 

sport2.jpg

 
Az első és másodikos tanulók már nagyon izgultak, hogyan tudnak majd teljesíteni a kidobó és zsinórlabda játékokban. Az osztálybajnokság jó hangulatban telt. Sok izgalmat rejtet magában. Mind a két csapat ügyesen játszott. A csapatok sportszerűen játszottak.

sport3.jpg

 

sport4.jpg

 

A legkisebbek után a harmadik negyedik osztályosok folytatták a küzdelmet kosárlabdában és labdarúgásban. Mind a két sportágban nagyon ügyesen teljesítettek. A csapatszellem egyik félnél sem hiányzott. Nagyon izgalmas jó mérkőzéseken vehettek részt a gyerekek.
 

sport5.jpg

 

sport6.jpg

Az alsósok programja kötetlen beszélgetéssel folytatódott, amely az egészséges életmódról, egészséges táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról szót. A gyerekek aktívan részt vettek a beszélgetésben, és ügyesen válaszoltak a kérdésekre. A gyerekeknek sok mondani valójuk volt ezekben a témákban, hiszen több tanórán is beszélgettünk már velük ezekről a fontos dolgokról. A beszélgetés után az egészséges életmódról szóló totót töltötték ki. Ezek nagyon jól sikerültek a gyerekeknek.

sport7.jpg

 

sport8.jpg

 

sport9.jpg

 

sport10.jpg

 

A felső tagozatos diákoknak ppt kivetítéssel kezdődött a program. Az előadáson beszélgettek az olimpia történetéről, az idei 2012-es Londoni olimpiáról. Szó volt még a sportismeretekről és az egészséges életmódról. A vetítés után a gyerekek totót töltöttek ki az egészséges életmódról és a sportról. A totó nagyon tetszett a gyerekeknek, és nagyon ügyesen is oldották meg.
 

sport11.jpg

 

sport12.jpg

 

sport13.jpg

 

sport14.jpg

Az ötödik és hatodik osztályosok kosárlabda és labdarúgás osztálybajnokságon vettek részt. A gyerekek nagyon ügyesen szerepeltek. A szabályokat betartották. A csapatok között nagy csapatszellem volt. Nagyon ügyesen szerepeltek. A lányok és a fiúk külön küzdöttek egymással.

sport15.jpg

 

sport16.jpg

 

sport17.jpg

 

sport18.jpg

A hetedik és nyolcadik osztályosok fiúk először labdarúgásban csaptak össze, majd kosárlabdában. Majd a lányok mérték össze erejüket. Nagyon jó mérkőzés láttunk tőlük. A nagyok nagyon izgalmas mérkőzést játszottak le egymással.
A program végénél az osztályok közösen készítettek gyümölcssalátát. Az osztályból mindenki kivette a részét a saláta elkészítésben. A gyerekek jóízűen fogyasztották el alkotásukat.
 

sport19.jpg

 

sport20.jpg

 

sport21.jpg

 

sport22.jpg

 

sport23.png

 

sport24.jpg

A program zárásaként eredményhirdetést és a díjazást tartottuk meg. A nyereményeknek nagyon örültek a csapatok. A tanulók nagyon jól érezték magukat a sportnapon.

 

sport25.jpg

 

sport26.jpg

 

sport27.jpg

 

sport28.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.